I Hakadal, Nittedal Kommune er det oppført en ny barneskole som erstatter to andre skoler, og som vil bidra til å knytte sammen øst- og vestsida i Hakadal. Inn i det samme prosjektet ble det også bygget en flerbrukshall med tribuner og et moderne svømmeanlegg

I et arbeidsfellesskap mellom Backe Oppland AS og Backe Romerike AS, leverte RVT 5.400m2 yttervegselementer til skolebygget integrert med utvendig solskjerming fra Vental.

 

Til bygget ble det levert Zip Screen som er produsert i Vental sin egen fabrikk i Norge. Våre profiler pulver lakkeres i valgfri farge, screen duk kolleksjonen er stor med mange fargekombinasjoner, og motor velges fra de største produsentene av sylindermotor.  Vental Zip Screen er et universalt og godt gjennomført solskjermingsprodukt.

Duken som er benyttet i prosjektet er en høykvalitets duk av merke Helioscreen Sergè 2165 som har en åpningsfaktor på 3%, og har en vekt på 544g/m2. Kolleksjon Sergè 2165 har veldig mange fargevalg, noe som arkitekt har benyttet seg av på dette prosjektet.

Det er levert hele 4 forskjellige farger på duk til dette prosjektet: 113105 Bronze – Tangerine, 118181 Jamaica, 112103 Sand – Yellow og 108118 Grey – Black.

Vental sine screen-produkter er av en slik kvalitet at de tilfredsstiller strenge energi og miljøkrav.

Serge 2165 screenduk sett fra innsiden.