Kontaktskjema

Vental er den største og ledende aktøren i Skandinavia for profesjonell solskjerming til næringsbygg, og hadde i 2016 en omsetning på 160 millioner kroner. Det hele startet i 1969 som en liten avdeling i Jac Jacobsen AS med salg av utvendige persienner importert fra Sveits. Ganske snart begynte vi å sette sammen persiennene selv og i februar 1973 åpnet vi fullskalaproduksjon på Kirkenær. På Kirkenær produserer vi fortsatt utvendige persienner, men nå også screen og Zipscreen samt en del spesial produkter. Vental er siden år 2000 eiet av Hunter Douglas, verdens ledende produsent av avskjermingsprodukter for vinduer.

Som totalleverandør av solskjerming tilbyr vi deg veiledning og prosjektering i forbindelse med en entreprise. Videre står vi for den påfølgende produksjon, montasje samt vedlikehold. Vår vedlikeholdsavdeling har spesialisert seg på forebyggende vedlikehold og reparasjon av egne og andres anlegg. Vi betjener selv markedet i Oslo, Akershus, Vestfold, Buskerud, Telemark, Østfold, Hedmark, Oppland, Hordaland og Trøndelag mens resten av landet dekkes av forhandlere. Gjennom egen produksjon i Norge og samarbeid med søsterbedrifter i Europa, har vi til enhver tid konkurransedyktige produkter, leveringstider og priser.

Vental sin visjon er å være arkitektens, entreprenørens og byggherrenes foretrukne samarbeidspartner. innen området solskjerming. Vi tilbyr et allsidig utvalg av produkter kombinert med store muligheter for å utvikle spesialløsninger. Produktsortimentet suppleres med vår brede kompetanse innen inneklima, energikrav og trivsel, som bygger på mange års erfaringer fra tidligere prosjekter. Denne kompetansen gjør at vi ofte blir forespurt om å hjelpe til med prosjekteringen av nye og oppgradering av eksisterende bygg. Vi har et stort
nettverk av kompetente samarbeidspartnere og dyktige montører i Norge og Sverige.

Les mer om Hunter Douglas her.

Aktsomhetsvurderinger etter åpenhetsloven

Hunter Douglas etiske retningslinjer