Vi i Vental leverer som eneste Norske aktør, solskjerming til hele landet. At vi kommer over vindu med fasong er ikke unormalt. Vi har både innvendige og utvendige løsninger for å skjerme for solen og innsyn til både privat og næringbygg.

Utvendig solskjerming til fasongvindu, er vaier styrte screens med motor et godt valg. Disse kan fås i valgfri RAL- farge og valgfri screen duk som tåler vær og vind.

Innvendig skjerming til fasongvindu har flere muligheter. Plissè-gardiner er en god løsning som ser bra ut og er enkel å betjene. Gardinene har et veldig stort utvalg av duker, og kan fås i veldig mange varianter.

Her fra vår leveranse på Lakselv der Vental har levert solskjermingen. Her har vi levert trekantformede Plissè-gardiner med parkering i bunn.

 

Før og etterbilde fra vår leveranse til Jonsvollkvartalet. Vi har levert og montert rullegardiner til kvadratiske vindu. I fasongvindu har vi i Vental montert lakkerte profiler for å ivareta størrelsesbegrensningene til Plissè-gardinene. Gardinene blir betjent ved håndtak med parkering i topp.