Månedens Prosjekt – Rådhusgata 7 Fosnavåg

Herøy kommune med Veidekke som totalentreprenør har bygget et fire etasjers nybygg som skal huse politistasjon og kontorer. Nybygget har fått egen bro over til rådhuset. Hunter Douglas Norge / Vental er stolte av å ha levert solskjerming til dette spennende prosjektet.

Vental Zip Screen

På bygget ble det levert og montert Zip Screen som er produsert på Vental sin egen fabrikk i Norge. Våre profiler pulver lakkeres i valgfri farge, screen duk kolleksjonen er stor med mange fargekombinasjoner, og motor velges fra de største produsentene av sylindermotor.  Vental Zip Screen er et universalt og godt gjennomført solskjermingsprodukt.

Aluminiumskassett bak fasadeplater

Vental har benyttet 95×95 mm aluminiumskassett i Rådhusgata 7. Kassetten er skjult bak fasadeplater og styreskinner er montert fast i vindusramme. Kassetten er «fritthengende» og kun festet i styreskinner, noe som gjør det mulig å enkelt ta den ned uten å demontere fasadeplater i forbindelse med service eller vedlikehold i ettertid.

Duken som er benyttet i prosjektet er en høykvalitets duk av merke Helioscreen Sergè 2165 som har en åpningsfaktor på 3%, og har en vekt på 544g/m2. Kolleksjon Sergè 2165 har veldig mange fargevalg, farge på duk for Rådhusgata endte til slutt på 108108 Grey, som er en ensfarget duk.

Vental sine screen-produkter er av en slik kvalitet at de tilfredsstiller strenge energi og miljøkrav.