Månedens prosjekt Januar – Parken

Tilbakeblikk til 2013 åpnet kjøpesenteret Parken i Åfjord dørene med storslått besøk fra kongefamilien. Vental har hatt gleden av å levere solskjerming til dette spesielle nærings – bygget.

Vental har levert solskjerming til kjøpesenteret Parken i Åfjord.

Kjøpesenteret og miljøgaten ble åpnet 6 Juni 2013, dronning Sonja holdt tale på en scene oppsatt ved kjøpesenteret med mange oppmøtene fra bygen . Solskjermingen vi har levert til kjøpesenteret Parken er av typen Zip Screen. Det som skiller dette prosjektet fra andre prosjekt er at kunstnere, arkitekter og Vental har samarbeidet om å levere Zip Screens med trykk på duken.

Solskjerming med trykk på duk til Zip Screen.

Sammen med Synlig og Voll arkitekter har næringsbygget Parken kjøpesenter blitt utsmykket med Zip Screens som har trykk på duk. Med litt planlegging og inndeling av f. eks en glassfasade, kan Vental, som en av de få i Norge, trykke de fleste bilder på duken til våre Screens.

Duken som er benyttet i prosjektet er en høykvalitets duk av merke Helioscreen Sergè 2165 som har en åpningsfaktor på 3% – og har en vekt på 544g/m2 før påtrykk.

Før trykk blir dukene fra Helioscreen produsert helt hvit, før de sendes til trykkeriet. All annen farge på dukene er påtrykket.


Bildet er orginalt svart/hvitt med blader som har blitt farget grønn av designer.
Zip screens i vindu har også trykk på duk.