Alf Bjerckes vei 14 0582 OSLO tlf:23 28 86 00 faks: tlf:23 28 86 01 sas@vental.no
  • Forsiden
  • Profil
  • Bildegalleri
  • Prosjekter
  • Nyheter
  • Logg inn
  • Kontakt oss
UTVENDIG SOLSKJERMING
Utvendige persienner
Screen
Faste skjermer
Markiser
Parasoller
Spesialløsninger
Innvendig solskjerming
Innvendige persienner
Lamellgardiner
Rullegardin - EOS 500
Plisse og Duette
Mørklegging
Spesialløsninger
HIMLINGER
Techstyle
Wood ceilings
Metal ceilings
STYRINGSSYSTEMER
SERVICE/VEDLIKEHOLD
TEKNISKE TEGNINGER
ENERGIBESPARELSER
FORHANDLERE
FORHANDLERE
Forsiden>UTVENDIG SOLSKJERMING>Utvendige persienner

Utvendige persienner

 

I mange år har europeiske arkitekter anbefalt VENTAL utvendige persienner. Erfaring har nemlig vist, at utvendige persienner gir den mest effektive og fleksible form for solavskjerming og lyskontroll.

Med VENTAL utvendige persienner blir det overført minimal varme til innemiljøet, hvilket resulterer i de laveste avskjermningskoeffisienter blant alle vinduestildekninger. Videre kan lysspredningen kontrolleres og blending forårsaket av sollys, kan elimineres.

Utvendige persienner kan heves og senkes avhengig av værforholdene. Helningsvinkelen kan reguleres etter behov for å holde direkte sollys ute men allikevel slippe det naturlige dagslyset inn.

 
Vental 50 mm
Vental 50 mm
Enkel fasadepersienne med flate,50 mm lameller som passer best på små og mellomstore vinduer. Persiennen sikres på sidene med styrewire.
...les mer >>
Vental 60 mm
Vental 60 mm
Kraftig persienne med lamellbredde på 60 mm som passer like godt på små og store vinduer. Persiennen sikres på sidene med styreskinner eller styrewire.
...les mer >>
Vental 80 mm
Vental 80 mm
Kraftig persienne med lamellbredde på 80 mm som passer like godt på små og store vinduer. Persiennen sikres på sidene med styreskinner eller styrewire.
...les mer >>
Vental 80 mm (flatlamell)
Vental 80 mm (flatlamell)
Kraftig persienne med flate 80 mm lameller som passer like godt på små og store vinduer. Persiennen sikres på sidene med styrewire. De flate lamellene gir en liten pakkhøyde.
...les mer >>
Vental 88 mm
Vental 88 mm
Vental 88 mm persienner er hovedsakelig beregnet til store prosjekter. Persiennen har en z-formet lamell med falset kant, som gir persiennen optimal styrke og stivhet.
...les mer >>
Vental er et heleid selskap i Hunter Douglas gruppen – Europas ledende leverandør av solskjerming bl.a. markiser, persienner og tekniske gardiner. Vårt forhandlernett finnes over hele Norge - du finner dem her »
Skriv ut
Vental