Alf Bjerckes vei 14 0582 OSLO tlf:23 28 86 00 faks: tlf:23 28 86 01 sas@vental.no
  • Forsiden
  • Profil
  • Bildegalleri
  • Prosjekter
  • Nyheter
  • Logg inn
  • Kontakt oss
UTVENDIG SOLSKJERMING
Utvendige persienner
Screen
Faste skjermer
Markiser
Parasoller
Spesialløsninger
Innvendig solskjerming
Innvendige persienner
Lamellgardiner
Rullegardin - EOS 500
Plisse og Duette
Mørklegging
Spesialløsninger
HIMLINGER
Techstyle
Wood ceilings
Metal ceilings
STYRINGSSYSTEMER
SERVICE/VEDLIKEHOLD
TEKNISKE TEGNINGER
ENERGIBESPARELSER
FORHANDLERE
FORHANDLERE
Forsiden>UTVENDIG SOLSKJERMING>Markiser

Markiser

På varme sommerdager kan det være godt å holde den verste varmen ute fra huset. Utenfor huset kan det også være godt med ekstra skygge. Ønske om å skjerme for direkte sol på møbler og TV-skjermen kan også være til stede. Med våre markiser dekker du alle disse behovene.

Markisene kan være med på å understreke husets arkitektur ved å følge fasadens linjeføring og fargebruk. Vår store og eksklusive kolleksjon av duker og farger gir mange muligheter.

Terrassemarkiser

Terrassemarkiser er et fint alternativ til tak over terrasse. Vi har flere varianter å velge mellom. Markisen gir deg mulighet til å sitte ute selv om været skulle være litt fuktig. Skulle ønsket om å nyte solen uten skjerming, kan markisen kjøres inn. I motsetning til hva man kan gjøre med et fast tak. Med våre terrassevarmere kan du nyte høstkvelder under markisen i en lun atmosfære.

Vindusmarkiser - Fasademarkiser

VENTAL vindusmarkise er en "lett" markisetype som benyttes oftest til skjerming av små vinduer på privatboliger. Den har som oftest en aluminiumskassett i overkant. Inne i kassetten ligger duken på et dukrør.

VENTAL fasdemarkisemarkiser er en kraftig markisetype som brukes til større vinduer og vinduspartier i alle typer bygninger. Den levers både med og uten aluminiumskassett i overkant.

Markisen har minst 2 armer (kraftige) som nede er festet til vegg eller vinduskarm. Armene er festet til en frontskinne i aluminium.

Takmarkiser

Har du et glasstak eller takvinduer som skal avskjermes eller ønsker du å skape en mere permanent overdekning over en restaurant eller terasse, så er en takmarkise et riktig valg.

Restaurantmarkiser

Optimaliser din uteservering ved å montere en restaurantmarkise. En restaurantmarkise vil gi deg:

"en lengre sesong" - Varme og sol er ikke avgjørende for at man kan sitte ute og nyte et godt måltid mat. Ved å velge våre markiseløsninger får man et fleksibelt system som skaper den perfekte uteserveringen. Skyer og regn kan bare komme. Det er ikke været som bestemmer om dine gjester vil sitte ute, men du!

"et godt uteklima" - Hvordan du lager din uteservering påvirker i stor grad dine gjesters trivsel. Et godt uteklima gir flere fornøyde kunder og økt inntjening. Det er viktig å velge et produkt med lang holdbarhet og med minimalt vedlikehold.

Pergola

•  Pergola er en type markise med føringsprofiler fastmontert i bakken.
    Dette medfører at den tåler mye mer vind enn en ordinær terrassemarkise.
•  Fleksibelt og utvidbart taksystem som en integrert markise.
•  Kan benyttes både på private boliger og restauranter.
•  Leveres både med innebygget fjærspenn i duken og motor, eller manuell betjening med sveiv.
•  Capanno og Veranda går også helt ned i front. Decor-pergola er kun tak.

 
Classic
Classic
Classic er en rimelig markise med stor styrke og holdbarhet. Med det store utvalget av duker, er markisen et godt valg til terrassen / balkongen.
...les mer >>
Marcesa
Marcesa
Marcesa er solid markise som ved sin som med sin langsgående midtbalk gir en stabil og romslig markise.
...les mer >>
Victory
Victory
Ekstra kraftig markise som er ment primært for det profesjonelle markedet som restauranter, cafeer etc
...les mer >>
Nova Classic
Nova Classic
Nova Classic er en meget solid markise med stor styrke og holdbarhet hvor duken er beskyttet i en kassett.
...les mer >>
Nova Marcesa
Nova Marcesa
Marcesa er solid kasettmarkise som ved sin som med sin langsgående midtbalk gir en stabil og romslig
...les mer >>
Vindusmarkiser
Vindusmarkiser
VENTAL vindusmarkise er en "lett" markisetype som benyttes oftest til skjerming av små vinduer på privatboliger og næringsbygg. Den har som oftest en aluminiumskassett i overkant.
...les mer >>
Fasademarkiser
Fasademarkiser
VENTAL fasademarkisemarkiser er en kraftig markisetype som brukes til større vinduer og vinduspartier i alle typer bygninger. Den levers både med og uten aluminiumskassett i overkant.
...les mer >>
Takmarkiser - Omega
Takmarkiser - Omega
Har du et glasstak som skal skjermes eller trenger du en permanent overdekning så er OMEGA markisen det rette produktet. Kraftige fjærer i styreskinnene sørger for å holde duken stram i alle possisjoner. Kan leveres med vanlig acrylduk eller med en perforert screenduk.
...les mer >>
Restaurantmarkiser
Restaurantmarkiser
Ønsker du å skape et "uterom" som du har mulighet for å bruke året rundt eller evt. benytte til uteservering med plass til røykerne, så se nærmere på senator markisen, som har både "tak" og "vegger".
...les mer >>
Pergola
Pergola
Decor pergola er et nytt produkt i vårt sortiment. Dette for å møte en stadig økende etterspørsel etter moderne pergolasystem.
...les mer >>
Relatert informasjon
Screen
Screen
...les mer >>
Vental er et heleid selskap i Hunter Douglas gruppen – Europas ledende leverandør av solskjerming bl.a. markiser, persienner og tekniske gardiner. Vårt forhandlernett finnes over hele Norge - du finner dem her »
Skriv ut
Vental