Alf Bjerckes vei 14 0582 OSLO tlf:23 28 86 00 faks: tlf:23 28 86 01 sas@vental.no
  • Forsiden
  • Profil
  • Bildegalleri
  • Prosjekter
  • Nyheter
  • Logg inn
  • Kontakt oss
UTVENDIG SOLSKJERMING
Utvendige persienner
Screen
Faste skjermer
Markiser
Parasoller
Spesialløsninger
Innvendig solskjerming
Innvendige persienner
Lamellgardiner
Rullegardin - EOS 500
Plisse og Duette
Mørklegging
Spesialløsninger
HIMLINGER
Techstyle
Wood ceilings
Metal ceilings
STYRINGSSYSTEMER
SERVICE/VEDLIKEHOLD
TEKNISKE TEGNINGER
ENERGIBESPARELSER
FORHANDLERE
FORHANDLERE
Forsiden>HIMLINGER

HimlingerInnovative produkter skaper innovative bygg


Hunter Douglas har et bredt spekter av himlingsløsninger i en rekke materialer som metall, tekstil og tre. Dette gir arkitekter frihet  til å skape bygg med særegenhet, riktig funksjonalitet, god komfort, unikt design  og spennende løsninger.

Les mer...


 

Techstyle

Techstyle ® himlinger gir et rent glatt utseende i kombinasjon med optimal akustikk, lang levetid og enkel montasje. Produktet  absorberer både høye og lave frekvenser og gir en effektiv støyreduksjon i  spekteret fra 100Hz til 5000Hz

Wood ceilings

Hunter Douglas himlinger i tre passer perfekt for hoteller, restauranter, skoler, ulike publikumsbygg for å nevne noe. Systemene lages i heltre. Panelene har et stort spekter av akustiske og dekorative perforeringer.

Metal ceilings

Hunter Douglas himlinger i metall har vært i markedet i over 40 år. Systemet blir stadig vekk videreutviklet og kan i dag leveres i aluminium, stål, kobber og strekkmetall som en åpen eller lukket himling med et flatt eller buet utseende.

 
Vental er et heleid selskap i Hunter Douglas gruppen – Europas ledende leverandør av solskjerming bl.a. markiser, persienner og tekniske gardiner. Vårt forhandlernett finnes over hele Norge - du finner dem her »
Skriv ut
Vental