Alf Bjerckes vei 14 0582 OSLO tlf:23 28 86 00 faks: tlf:23 28 86 01 sas@vental.no
  • Forsiden
  • Profil
  • Bildegalleri
  • Prosjekter
  • Nyheter
  • Logg inn
  • Kontakt oss
UTVENDIG SOLSKJERMING
Utvendige persienner
Screen
Faste skjermer
Markiser
Parasoller
Spesialløsninger
Innvendig solskjerming
Innvendige persienner
Lamellgardiner
Rullegardin - EOS 500
Plisse og Duette
Mørklegging
Spesialløsninger
HIMLINGER
Techstyle
Wood ceilings
Metal ceilings
STYRINGSSYSTEMER
SERVICE/VEDLIKEHOLD
TEKNISKE TEGNINGER
ENERGIBESPARELSER
FORHANDLERE
FORHANDLERE
Forsiden>Profil

Vental - Hunter Douglas project
Vental, Hunter Douglas project er den ledende aktøren i Skandinavia for profesjonell solskjerming til næringsbygg. Selskapet satser på produkter og løsninger av høy kvalitet for å tilfredstille våre kunders behov. Gjennom egen produksjon og samarbeid med søsterbedrifter i Europa kan vi garantere produkter med høy kvalitetet til en lavest mulig pris.

Som totalleverandør av solskjerming tilbyr vi deg veiledning og prosjektering i forbindelse med di entreprise. Videre står vi for den påfølgende produksjon, montasje samt vedlikehold. Vår vedlikeholdsavdeling har spesialisert seg på foresbyggende vedlikehold og reparasjoner av egne og andres anlegg. Vi betjenes selv markedet i Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark, Opland og i Bergen mens resten av landet løses via forhandlere.

VENTAL Project er den ledende aktøren i bransjen for profesjonell solskjerming til næringsbygg. Vi satser på produkter og løsninger med høy kvalitet for å kunne tilfredsstille våre kunders behov.

Gjennom egen produksjon i Norge og samarbeid med søsterbedrifter i Europa, har vi til enhver tid konkurransedyktige produkter, leveringstider og pris.

Vental sin visjon er å være arkitektens, entreprenørens og byggherrens foretrukne samarbeidspartner i forbindelse med entrepriser på solskjerming. Dette lever vi opp til ved å tilby et alsidig utvalg av produkter kombinert med store muligheter for å utvikle spesialløsninger. Produktsortimentet suppleres med vår brede kompetanse innen inneklima, energikrav og trivsel, som bygger på mange års erfaringer fra tidligere prosjekter.

VENTAL samarbeider fortrinnsvis med arkitekter, entreprenører og byggherrer om å utforme totalløsninger, men også private kan med fordel få et forslag f.eks. til en parasoll eller markise, som understøtter husets linjer.

En av våre store fordeler er virksomhetens nettverk av kompetente samarbeidspartnere, samt dyktige montører.

 
Vental er et heleid selskap i Hunter Douglas gruppen – Europas ledende leverandør av solskjerming bl.a. markiser, persienner og tekniske gardiner. Vårt forhandlernett finnes over hele Norge - du finner dem her »
Skriv ut
Vental